Χαλαρός και… διαβασμένος εμφανίστηκε στη συνάντησή του με τους νέους και τις νέες της Λάρισας ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, σε μια ανοιχτή συζήτηση όπου τέθηκαν προτάσεις και αναπτύχθηκε ουσιαστικός διάλογος για σειρά σημαντικών ζητημάτων.

Η ανάγκη δημιουργίας Κέντρου Νεότητας, ο τομέας του αθλητισμού, η αστική προσβασιμότητα, το ενεργειακό και το θέμα της στάθμευσης ήταν κάποια από τα θέματα που έδειξαν να απασχολούν σοβαρά τη νεολαία, με τον δήμαρχο να εστιάζει στη δημιουργία και λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, ξεκινώντας τις αναφορές του από τον Πολιτισμό, αλλά και την Κοινωνική Πολιτική.

«Η Αυτοδιοίκηση, μέχρι και το 2014, ήταν δεμένη απόλυτα με… άσφαλτο και λακκούβες», σημείωσε ο κ. Καλογιάννης, με τον δήμαρχο να μοιράζεται τις σκέψεις του για την αξιοποίηση του Χατζηγιάννειου ή της Παλιάς Αγοράς του Φρουρίου (Μπεζεστένι), ανακοινώνοντας έτσι και τη συνολική ανάπλαση του πρώτου.

Δείτε το βίντεο με όλη τη συζήτηση:

«Ήρθα εδώ πέρα για ν’ ακούσω», σχολίασε λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST ο δήμαρχος, κάνοντας πράξη τα λεγόμενά του λίγο αργότερα, ενώ αίσθηση προκάλεσε και η αναφορά του στη στόχευση για ανανέωση του ψηφοδελτίου του, με τη συμμετοχή νέων ανθρώπων σε ποσοστό 40%, σε μια κουβέντα με μια νεολαία διεκδικητική και με προτάσεις. Θετικό το πρόσημο για τον δήμαρχο, για μια εκδήλωση που κέντρισε το ενδιαφέρον και μια βραδιά που ολοκληρώθηκε όμορφα, με χαλαρή κουβέντα, «πηγαδάκια» και ποτό.

Δείτε φωτογραφίες από την συζήτηση:

ΦΩΤΟ: Δημήτρης Καστανάρας//LarissaPress

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *